deWijdeBlikcoach

In een groep

Houd jezelf in balans


 balans

Zet een 1e stap en investeer in jezelf

In groepsverband van 10-12 persoen onderzeken we in welke mate jij jezelf kent en waar jouw kracht zit, wat kan leiden tot een voor jou gewenste verandering in je leven. Er zal veel aandacht wordt besteed aan hoe jij je verhoudt tot werk, gezin, relaties en vrije tijd. Met nieuwe inzichten kun je innerlijke rust hervinden. Je voelt en ervaart ontspanning in je lichaam en in je geest.

Een mens kan gezien worden als een dynamisch systeem, dat functioneert in voortdurend veranderende omstandigheden, maar wel streeft naar harmonie. We zijn constant in beweging, waarbij we allerlei emoties beleven.
Als we ‘van slag zijn’ is het veel moeilijker om helder te denken en goede keuzes te maken.

Dit programma bestaat uit 6 dagdelen van 3 en 3,5 uur met ieder hun eigen thema waarbij gesprek en (lichamsgerichte) oefeningen elkaar afwisselen. In een groep wissel je uit en leer je van elkaar. Je doet samen de oefeningen.
Ik werk graag met deze interactieve vorm. We kunnen van elkaar leren en een ander werkt vaak als een spiegel voor jou. Dat is soms confronterend maar vaak erg interessant:

Bewustwording
Acties
Lichaam
Autonomie
Nu
Spelen 

Het balans programma is gericht op het ontwikkelen van oplettendheid o.a. van sensaties in je lichaam. Oplettendheid door doelbewust aandacht te schenken aan dingen waarvan jij je misschien niet meer zo bewust was. Daardoor krijg je meer inzicht in je patronen en belemmerende overtuigingen. Ook voel je veel meer wanneer je plezier ervaart in de dingen die je doet, wat belangrijk voor je is én weet jij als geen ander waarvoor jij elke dag je bed uitkomt.

Het verruimt jouw zelfinzicht waardoor je eigen handelen bij spanning en stressvolle situaties verandert en je gemakkelijker omgaat met die veranderde omstandigheden. Die zullen er altijd zijn, ze horen nu eenmaal bij het leven.

Tijdens de groepscusus combineer ik technieken uit de Mindfulness meditatie en het Lichter Leven programma van Bridgeman, tools uit het 365 Dagen Succesvol jaarprogramma, theoretische en praktische kennis van meerdere modellen o.a positieve psychologie en transactionele analyse.

Ik zet technieken in o.a. Emotional Freedom Technics (EFT), Cutting the Ties en Touch of Matrix (TOM) om op emotioneel/energetisch niveau blokkades op te ruimen waardoor de energie weer vrij kan stromen.

Ik heb de afgelopen jaren zelf veel trainingen gevolgd en ik ervaar het als zeer waardevol om deze kennis weer te kunnenn overdragen.

.
 

Volgende training:

Zaterdag 5, 12 en 19 augustus van 9.30 tot 17.00 uur.

Jouw investering

3 dagen in een inspirerende groep met 10-12 personen. 

€ 547,- incl. BTW.

Voor bedrijven:
€ 697,- incl. BTW.

Wat krijg je hiervoor:
-Intake van 1 uur.
-Boek en CD: start vandaag met mediteren.
-een eenvoudige methode waarbij je zelf je emoties thuis kunt regulieren.
-3 x lunch
-stiltewandeling tijdens laatste middag.

spiegelen

Leren van elkaar. Vaak spiegelt een ander jou in je, vaak onbewuste patronen.
 

groep

Uitwisselen van ervaringen.

loopmeditatie

Wil jij je aanmelden?
Stuur een e-mail via het contactformulier.
Heb je nog vragen?
Bel: 06-24206582

praktijkruimte van deWijdeBlikcoach
 
Locatie groepstraining:
Moleneind 2 in Kortenhoef.