deWijdeBlikcoach

Individueel

Verlang jij naar balans in je leven?


 balans

Zet een 1e stap en investeer in jezelf

We kijken samen in welke mate jij jezelf kent en waar jouw kracht zit, wat kan leiden tot een voor jou gewenste verandering in je leven. Er zal veel aandacht worden besteed aan hoe jij je verhoudt tot werk, gezin, relaties en vrije tijd.
Met nieuwe inzichten kun je innerlijke rust hervinden. Je voelt en ervaart ontspanning in je lichaam en in je geest.

Een mens kan gezien worden als een dynamisch systeem, dat functioneert in voortdurend veranderende omstandigheden, maar wel streeft naar harmonie. We zijn constant in beweging, waarbij we allerlei emoties beleven.
Als we ‘van slag zijn’ is het veel moeilijker om helder te denken en goede keuzes te maken.

Het 'balans' programma bestaat uit 6 individuele coachsessies van 2 uur met ieder een eigen thema waarbij gesprek en (lichamsgerichte) oefeningen elkaar afwisselen:

Bewustwording
Acties
Lichaam
Autonomie
Nu
Spelen 

Het balans programma is gericht op het ontwikkelen van oplettendheid o.a. van sensaties in je lichaam. Oplettendheid door doelbewust aandacht te schenken aan dingen waarvan jij je misschien niet meer zo bewust was. Daardoor krijg je meer inzicht in je patronen en belemmerende overtuigingen. Ook voel je veel meer wanneer je plezier ervaart in de dingen die je doet, wat belangrijk voor je is én weet jij als geen ander waarvoor jij elke dag je bed uitkomt.

Het verruimt jouw zelfinzicht waardoor je eigen handelen bij spanning en stressvolle situaties verandert en je gemakkelijker omgaat met die veranderde omstandigheden. Die zullen er altijd zijn, ze horen nu eenmaal bij het leven.
 
Tijdens de coachsessies combineer ik technieken uit de Mindfulness meditatie en het Lichter Leven programma van Bridgeman, tools uit het 365 Dagen Succesvol jaarprogramma, theoretische en praktische kennis van meerdere modellen o.a positieve psychologie en transactionele analyse van het Europees Instituut.

Ik zet technieken in o.a. Emotional Freedom Technics (EFT), Cutting the Ties en Touch of Matrix (TOM) om op emotioneel/energetisch niveau blokkades op te ruimen waardoor de energie weer vrij kan stromen. 

Ik heb de afgelopen jaren zelf veel trainingen gevolgd en ik ervaar het als zeer waardevol om deze kennis weer te kunnenn overdragen.
 

 

.
 

Jouw investering:

Intake van 1 uur,
6 sessies van 2 uur en een follow up van 1 uur na 3 maanden: € 1097,- incl. BTW.

Voor bedrijven:
€ 1597,- incl. BTW.

Wil jij je aanmelden?
Stuur een e-mail via het contactformulier.
Heb je nog vragen?
Bel: 06-24206582.

woestijnreis

Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen om je heen. (Wayne Dyer).

Intensive programma

Een intensief coach programma gecombineerd met een verblijf in gastenverblijf Ktoef waarbij rust en stilte, afgewisseld wordt met in- en ontspanning. Ga voor meer informatie naar de pagina.