deWijdeBlikcoach

Rianne van den Heuvel

De kunst van bewust in het leven staan.

Mijn missie:
Geniet van de rijkdom in elk moment en leef ten volle wie je bent.

Ik leef en werk van uit mijn kernwaarden:
verantwoordelijkheid, (keuze)vrijheid, verbondenheid, ontwikkelen en sereniteit.

Ik heb een passie en fascinatie voor wat mensen beweegt en waarom ze doen zoals ze doen.

portret

Zo’n 25 jaar mocht ik werken met én leren van mensen met een lichamelijke beperking en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, die vaak van de ene op de andere dag, uit hun normale leven weggerukt, en geconfronteerd werden met ziekte en verlies van een gezond lichaam. Wat ik zo fascinerend vond, was de manier hoe ze met tegenslag omgingen. Waar ze motivatie, kracht, moed en doorzettingsvermogen vandaan haalden.

Door deze waardevolle levenslessen had ik me stellig voorgenomen om gezond en bewust te leven, niets uit te stellen en te genieten van het leven. En toch ontkwam ik zelf niet aan de nodige stress door de manier waarop ik naar dingen keek en ermee omging. Het was niet verwonderlijk dat ik uiteindelijk zelf keuzes moest gaan maken omdat ik niet meer in mijn kracht stond.

Om weer terug in mijn kracht te komen heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen en trainingen gevolgd. Ik vind het waanzinnig interessant om te ontdekken waartoe mijn lichaam in staat is en wat het mij te zeggen heeft. Groeien in bewustzijn en voelen wanneer ik mezelf saboteer of wanneer oud gedrag de kop opsteekt. Die spiegels zijn niet altijd gemakkelijk maar wel heel boeiend. Maar ook thema's als: wie ben ik, wat is mijn passie, wat heb ik een ander te geven. Voor mij is het leven leren en ontdekken.

Met deze opleidingen en trainingen, kan ik ook jou ondersteunen in je proces tot bewustwording.

'Zolang je iemand anders nog verantwoordelijk maakt voor jouw ongelukkigheid, heb je de sleutel tot je eigen geluk weggegeven. Wanneer we onze onzekerheden echt aanvaarden, veranderen die in mogelijkheden. Wanneer we volmondig ‘ ja’ zeggen tegen onze angst, verandert die in levendigheid. Het enige menselijke drama dat er bestaat is het afwijzen van de ervaring die er in het moment is.' (Isaac Shapiro)

 

 


 

 

 

Opleidingen en trainingen.

In 2010 heb ik een 4 jarige (Post) HBO opleiding Coaching en Counseling afgerond aan het Europees Instituut, onderdeel van de Baak in Driebergen.

EI

In 2013 heb ik deelgenomen aan het Diamond- en Jaarproramma van 365 Dagen Succesvol. In 2014 was ik coach bij het jaarprogramma.
Ook in 2016 ben ik een van de topcoaches voor het jaarprogramma.

365

In 2014 en 2015 heb ik de Lichter Leven coachopleiding en de MBE meditatie trainersopleiding gedaan bij Bridgeman. Momenteel ben ik mentor voor de Lichter leven coachopleiding.

Bridgeman

Emotional Freedom Technics.
In 2016 heb ik EFT level 1 en 2 behaald voor Professionals bij Yvonne Toeset van EQ Libre