deWijdeBlikcoach

Werkwijze

Betrokken aandacht.
 

Ik help je bij het inzicht krijgen van je emotionele blokkades, verwerken van trauma’s, belemmerende overtuigingen en ander ego gedrag, wat jouw groei en een gelukkig leven in de weg staat.


'Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen om je heen.' (Wayne Dyer)


Je ontdekt de zelfhelende kracht van je lichaam en dat deze in staat is, ballast te transformeren naar mentale en emotionele balans.
Dat doe je in het NU door je aandacht te focussen op je lichaam, je ademhaling en wat je voelt. Belangrijk hierbij is dat je dat met liefde en zachtheid doet.
Ik sta bekend om mijn invoelend vermogen, liefdevolle betrokkenheid en (soms) confronterende aanpak wanneer ik je een spiegel voorhoud.

Ik ben praktisch ingesteld en geloof ik in de kracht van het nemen van 1e kleine stappen en concrete oplossingen voor veranderprocessen..

Specialisatie:
Jouw bewustwordingsproces ondersteun ik met lichaamsgerichte technieken o.a. uit het Lichter Leven programma en de Mindfulness mediatie technieken van Bridgeman.
Ik heb mij ook gespecialiseerd in Emotional Freedom Technics (EFT), Touch of Matrix (TOM) en pas ik een aantal krachtige ademhalingstechnieken toe.

Daarnaast zijn ook het oplossingsgerichte model, de positieve psychologie en de humanistische benadering van Carl Rogers terug te vinden in mijn werkstijl. 

 

gedachten 
'Coachen is niet alleen begeleiden, coachen is je verbinden met de Ware Aard van ieder mens.'
(Renske van Berkel)
 

de taal van lichaam en geest

Bridgeman